Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bellingemalerforretning.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5079
Om Bellingemalerforretning.dk - Læs mere om vores hjemmeside her
Vælg en side

Om Bellingemalerforretning.dk

Bellinge malerforretning løser alle former for malerarbejde. Vi maler alt fra private boliger til større projekter som fx kirker. Vores hjemmeside tager udgangspunkt i vores traditionsrige historie og en konkret og gennemgribende restaurering af Ravnebjerg Kirke. Maling af en kirke stiller store krav til kvalitet og sans for detaljer, da det er et arbejde, der kræver stor respekt og omhu for omgivelserne. Vi har derfor valgt at lægge fokus på denne kompetence på vores hjemmeside, fordi vi mener, at det tydeligt fremhæver vores værdier. Værdier, som indebærer kvalitet, professionalisme og høj standard. Værdier, som du, som privat- eller erhvervskunde, med garanti vil blive glad for. Skal vi også løse dit projekt, så du kan være sikker på, at det bliver gjort ordenligt, så tag kontakt til os med det samme. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven og giver dig herefter et uforpligtende tilbud.

Billedet af Ravnebjerg Kirke er taget og behandlet af fotograf Alex Tran.

Cookies

Bellingemaler.dk benytter sig af cookies for at forbedre brugeroplevelsen for dig som besøgende. Ved at opholde dig på hjemmesiden, accepterer du samtidig, at vi indsamler anonym data, som vi bruger til fremtidig forbedring af din oplevelse her på siden. Denne information deles med tredjepart. Alle spørgsmål omkring dataindsamling kan rettes til Bukephalos Media, som har lavet hjemmesiden.